Bliv medlem af KA Venner

Om KA Venner

Bliv ambassadør for Kunsthal Aarhus - og kom helt tæt på samtidskunsten!

Et medlemskab i KA Venner er mere end bare rabatter; du bliver ambassadør for et historisk udstillingssted i Aarhus, der i snart 100 år har udstillet, formidlet og diskuteret samtidskunst. 

Medlemsfordele
Som  ambassadør for Kunsthal Aarhus får du mulighed for gå i dialog med andre kunstinteresserede såvel som gæstende kunstnere og ansatte i huset. Du bliver også inviteret til særlige arrangementer kun for medlemmer.

Rabatter
- 50% rabat på entré til andre kunsthaller, som er medlem af FKD (Foreningen af kunsthaller i Danmark) - se www.kunsthaller.dk

Indflydelse
Som medlem får du indflydelse i en forening, der brænder for samtidskunsten. Du får mulighed for at indgå i en løbende dialog med kunsthallen, og du får stemmeberettigelse ved den årlige generalforsamling. Hvert år udloddes et kunstværk blandt medlemmerne.

Nyheder
Som medlem af KA Venner bliver du opdateret om, hvad der foregår i huset. Samtidig sender vi løbende informationer og invitationer pr. email, når der foregår særlige ting i huset, herunder også de særlige arrangementer for KA Venner.
Se foreningens Facebook-side.

Sådan bliver du medlem
- send en mail til members@kunsthal.dk og hent efterfølgende dit medlemskort i caféen. Du kan også tilmelde dig direkte i caféen
- tilmeld dig Kunsthal Aarhus' nyhedsmail og like KA Venner på Facebook