Venskaber

  • Artist

Et kunstnerkollektiv bestående af ni unge kunstnere, som arbejder med venskabet som en kollektiv form, der muliggør kreativ udveksling. 

Mia Isabel Edelgart (f. 1984) er billedkunstner uddannet fra det Kongelige Danske Kunstakademi i København (2005-2012). Arbejder med film, lyd og performance.

Eskil Andreas Halberg (f. 1983) er sociolog, underviser, aktivist og skribent på bl.a. Modkraft. Eskil er engageret i forskellige projekter, der bl.a. omhandler kollektive skriveprocesser og selvorganiserede autonome læringsrum. 

Deirdre Johanna Humphrys (f. 1984, i det sydvestlige Irland) er uddannet fra det Kongelige Danske Kunstakademi med afgang i 2012. 

Rasmus Brink Pedersen (f. 1979, bor og arbejder i København) er uddannet fra det Kongelige Danske Kunstakademi og Akademie der Bildenden Künste i Wien. 

Ninna M. Poulsen (f. 1983) er billedkunstner og bor i København. Hun arbejder ofte sammen med andre i et felt mellem kunst og politik.  

Tine Tvergaard (f. 1984, bor og arbejder i København) er billedkunstner uddannet fra det Kongelige Danske Kunstakademi og praktiserende psykoterapeut. I sit kunstneriske arbejde beskæftiger hun sig med det kollektive som problemfelt. 

Joen Vedel (født i København, 1983) uddannet fra det Kongelige Danske Kunstakademi med afgang i 2011, samt Whitney Independent Study Program i New York i 2014. Vedel arbejder på egen hånd og i forskellige kollektiver med flere personlige overlap. 

Anders Waagø er billedkunstner. Bor og arbejder i København. Han har i forskellige gruppekonstellationer organiseret lærings- og researchforløb, der krydser skellet mellem kunstneriske og politiske praksisformer. 

Thomas Bo Østergaard (f. 1981 i københavn) er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi med afgang i 2010. Han arbejder i krydsfeltet mellem forskellige grupper, temporære samarbejder og sin egen praksis. 

Related

Related

Venskaber (Open Call 2015)