Kunsthal Aarhus butik

/

Frama, 100: Kunsthal Aarhus

Parfume. Pris: 700 DKK / 1100 DKK med smykke af Lea Guldditte Hestelund.

Aarhus-parfumen 100 er udviklet gennem et open call, hvor borgere har indsendt forslag til hvordan de synes, at Aarhus dufter. Grundtonen i parfumen er baseret på den historiske grundtone Cypre, som alle parfumer i det 20. århundrede er baseret på. Cypre blev udviklet i 1917, det samme år som kunsthallen blev indviet. De indsamlede dufte indgår sammen med Cypre i parfumen, som blev lanceret på 100-års dagen for Kunsthal Aarhus 28.09.2017. Billedkunstner Lea Gulditte Hestelund har på invitation fra Kunsthal Aarhus udviklet et smykke til parfumen: Liquid Comfort (håndlavet i sølv, stemplet og nummeret), som er en mindre udgave af en næse-klemme kendt fra svømmesporten.

Louise Hervé & Chloé Maillet , Spectacles without Objects. Vinylplade.Limited edition af 300. 300 DKK,

Editionen af de franske kunstnere Louise Hervé & Chloé Maillet blev produceret i anledning af udstillingen Spectacles without Objects i Kunsthal Aarhus i 2016. Hervé & Maillet optog to forskellige sæt sange med koret Camera Sei, der har specialiseret sig i musik fra 1700- og 1800-tallet.

Keramik af Natsuko Uchino

Kop 250 DKK
Vase 450 DKK

Rakubrændt keramikkop og vase designet af den japanske kunstner Natsuko Uchino. Natsuka er opta-get af det, jorden giver os, og hvad der betinger, at vi betragter jorden som vores ejendom. Hun interes-serer sig desuden for forskellige kollektive processer og deleøkonomier. Salget af Natsukos keramik går derfor ubeskåret til at støtte det kunstnerdrevne udstillingssted Bandjoun Station i Cameroun. Her driver billedkunstner Barthélémy Toguo sin egen fairtrade kaffeproduktion, som i tillæg bidrager til at finansiere driften af Bandjoun Station.
Se mere om Bandjoun Station her: https://www.instagram.com/bandjounstation/?hl=da d

Slumpies – miniskulptør af Jillian Mayer. 275 DKK.

Slumpies (mini) er en række mikroskulpturer skabt af den amerikanske kunstner Jilian Mayer. Mikroskulpturerne er udformet, så de kan bruges som holdere til ens mobiltelefon. Slumpies (mini) er skabt på bag-grund af Mayers skulpturserie Slumpies, som blev installeret i Kunsthal Aarhus Skulpturpark i november 2018. De 13 farvestrålende og uhøjtidelige Slumpies-skulpturer arbejdede med at undersøge og tydeliggøre relationen mellem mennesket og dets moderne følgesvend: smartphonen.

Sæbeskulptur af Olga Benedicte. 500 DKK.

Sæbeskulptur af økologisk kokosolie, solsikkeolie, vand og sæbelud.

Olga Benedictes unikke sæbeskulpturer er skabt i forbindelse med hendes performance Repeat in the same form (Opus II, minor di erences), som fandt sted i Kunsthal Aarhus d. 2. januar 2020 til det måned-lige arrangement Første Torsdag. Under performancen vaskede Benedicte deltagernes hænder, mens de i høretelefoner kunne høre den forstærkede lyd af sæbeluden, der skurede mod deres hud.

Læs mere om Olga Benedictes performance her: https://kunsthalaarhus.dk/da/Events/Foerste-Torsdag-Olga-Benedicte

Vendespil af Helene Nymann. 350 DKK.

Vendespillet er skabt i forbindelse med udstillingen Ars Memoria – Memes For Imagination, og præsente-rer udstillingens værker i et underholdende og appellerende spilformat. I udstillingen under- og afsøgte Nymann forskellige forestillinger om legemliggørelse af viden samt hvilke systemer, hukommelsen fungerer ud fra. Spillet er produceret i et begrænset antal på 20 eksemplarer.

Læs mere om udstillingen her: https://kunsthalaarhus.dk/da/Exhibitions/Helene-Nymann-Ars-Memoria-Memes-For-Imagination