Skoleforløb

Gratis klassesæt: En kunstnerbog om lerskabelse af Amalie Smith / En arbejdsbog om kulturarv af Heine Carlsen

Hvis du ønsker et gratis klassesæt af bogen er du velkommen til at henvende dig i Café Kunsthal eller på learning@kunsthal.dk.

Hæftet, som består af en kunstnerbog i 3D og en arbejdsbog, er udgivet som en del af det EU-støttede kulturarvsprojekt Excavating Contemporary Archaeology.

I forbindelse med sin udstilling Clay Theory i Kunsthal Aarhus, har Amalie Smith skabt en kunstnerbog med en historie om ler og de fortællinger, mennesker har skabt om leret. Ligesom udstillingens videoværk er bogen i 3D.
Arbejdsbogen er henvendt til skoleelever i alderen 11-15 og alle andre interesserede. Bogen kan bruges i klasseværelset eller som et grundlag for samtaler om kulturarv i familien. Amalie Smiths bidrag giver eleverne kunsten i hænderne og tilbyder dem bogstaveligt talt en ny måde at se kunst.

Kunsthal Aarhus udbyder diskuterende og spændende undervisningsforløb i relation til de aktuelle udstillinger for både grundskoler og ungdomsuddannelser.

Kontakt Kunsthal Aarhus' børne-unge-formidlere på learning@kunsthal.dk for at få mere at vide om kommende forløb.

Priser
Omvisning: 600 DKK
Workshop: 1500 DKK

Folkeskoler i Aarhus Kommune kan søge refusion via ULF. I kan forvente at få dækket hele beløbet til omvisninger, hvorimod der kan være egenbetaling til workshops.

Ansøgning foregår således:

1) Skolen booker forløbet hos Kunsthal Aarhus

2) 7 dage før forløb udfylder skolen denne formular

3) Skolen modtager en faktura fra Kunsthal Aarhus

4) ULF refunderer beløbet til skolen halvårligt

Tilmeld dig her og modtag information om skoleforløb i din indbakke: