Første Torsdag / BITCH: The char can fly everything

Fri entré

Første Torsdag overtages i denne måned af BITCH – en parasitkunsthal med rødder i både den digitale og fysiske verden. BITCH er en stationær computer, som huser små fysiske udstillinger i sit glaskabinet og driver en online udstillingsplatform, som denne torsdag kan opleves på kunsthalaarhus.dk.

BITCH er samtidig en bitcoinminer, som udnytter strømmen fra de steder, hvor den udstilles til at udvinde kryptovaluta.

Den digitale udstillingsplatform er et online computerspil, som konstrueres til det sted BITCH udstilles, hvor gæster kan se værker, udforske området og chatte sammen. BITCH præsenterer i denne omgang udstillingen The char can fly everything - en udstilling om kryptovaluta, droner og digitale items i computerspil af skaberne bag BITCH Malthe Stadsgaard og Mathias R. Andersen.

Computerspilsudstillingen finder sted i en digital version af Aarhus, hvor kunsthallen har fået en ret markant tilbygning med hotellet fra det legendariske Habbo Hotel, som er et virtuelt spilunivers fra 00’erne.
Kunstnerne Sophia Ioannou Gjerding, Mark Tholander, Aske Thiberg, Malthe Stadsgaard og William A. Valentin har lavet karakterer, man kan styre som besøgende.

Første Torsdag

Første Torsdag er en platform for tidsafgrænsede kunstneriske eksperimenter. I to timer hver måned

Still af The char can fly everything
Still af The char can fly everything