Café Kunsthal

Café Kunsthal tilbyder dig den ideelle kunstpause til dit besøg i Kunsthal Aarhus. Så hvad enten du ønsker at forsøde dit besøg med et stykke hjemmebagt kage eller stille den lille sult med en vegetarisk sandwich og/eller et varieret udvalg af tapas snacks, er det her, det sker.

Til at akkompagnere din mad har vi allieret os med de bedste, vi kender. Det betyder, at vores kaffe er fra Sigfreds og, at vores te er fra Sing Tehus. Vores vine er udvalgte af den lokale natur- og økovinimportør Olander Vin, imens Mig og Ølsnedkeren løbende kuraterer et sortiment af specialøl alt efter sæson og humør – en oplagt grund til at komme igen og igen og smage, hvad der er kommet på hylden siden sidst! Sidstnævnte opfordrer vi eksempelvis til hver fredag, hvor vi inviterer til fredagsbar.
Så hiv, dine medstuderende, kolleger eller naboer med og drik weekendens første glas med os.

Vi har masser af kroge og masser af plads. Og du er velkommen alene, med dit hjertes udkårne, mødregruppen eller hiv studiegruppen med og benyt jer af vores 10 % rabat på espressokaffe for studerende – så leverer vi de perfekte rammer.
Vi holder løbende events, så følg med her eller på vores instagram og facebookside .

/