SKAF #2: Fayeza Ghah Pour, Raman Nasirizadeh og Bananskolen

Fri entré

Arrangementet kræver ikke tilmelding.

SKAF – Sammenslutning af Kunstaktører i Aarhus for Flygtninge blev stiftet i marts 2022 af omkring tyve kunstinstitutioner og kunstkollektiver i Aarhus, der udgør den store del af den professionelle kunstscene, der er aktive i kommunen. Vi står sammen om at tilbyde infrastruktur og ressourcer til flygtninge, og at afholde mere aktivistiske arrangementer med dette emne som fokus.

Som det andet arrangement i en række af begivenheder, der finder sted gennem 2022 og 2023, har SKAF i samarbejde med Udstillingsstedet Spanien19C inviteret Fayeza Ghah Pour. Raman Nasirizadeh og en flok studerende fra Bananskolens kunstaktivistiske linje. Arrangementet byder på digte, trylleri og performance, folkedans fra Kurdistan, og en diskussion af emner som asylcentersystemer, stater, solidaritet, mobilitet, metoder, og hvordan kunsten kan bidrage i forbindelse med aktivisme og hjælp.

Læs mere om SKAF her.

Om Bananskolen
Bananskolen blev stiftet i 2017, og er en fri kunstuddannelse baseret på idéen om ubegrænset kunst og viden. Skolen tilbyder alternative udstillingsforløb til offentligt autoriserede skoler i emner og praksisser, som ikke ses på folkeskoler, universiteter eller kunstakademier. Der tilbydes bl.a. aktiviteter som revolutionsfitness og koncerter.

Foto: Bananskolen.
Foto: Bananskolen.