KA Sound x FFS Fredagsbar: Øre Snu

Fri entré

Er du klar på ordentlig indsprøjtning af groovy percussion, bouncy RnB edits, Brazilian baile magic og underground bass music?
Vær med når Kunsthal Aarhus i samarbejde med Future Female Sounds præsenterer DJ Øre Snu!

➡ Fredag den 03.02.2023
➡ Kl. 17-21

Om øre snu:
Øre snu dykker ned i sin samling af uimodståelige og energiske rytmer fra alle verdens hjørner, når hun mixer groovy percussion fra Brasilien til UK. Smør hofterne, spids ørene og giv dig hen til et kraftfuldt musikalsk sammenkog mikset af byens mest snu ører.

Om Future Female Sounds:
Future Female Sounds blev etableret i 2017 og har arbejdet på at gøre DJ-faget tilgængeligt for kvinder og kønsminoriteter globalt. Gennem DJ-workshops, hands-on læring, netværk og events har FFS trænet mere end 800 nye DJ-talenter, samt lanceret programmer i Kairo, Tunis, Paris, Berlin og Beijing. FFS-fællesskabet består af mere end 7.000 internationale kvindelige og ikke-binære DJ's og har også Skandinaviens største bookingbureau af udelukkende kvindelige og kønsminoritets-DJ's. I Danmark driver Future Female Sounds det første DJ Academy for kvinder og kønsminoriteter, der gerne vil lære at DJ.
Du kan læse mere her

Om KA Sound:
Kunsthal Aarhus lancerede i 2022 projektet KA Sound. Et initiativ, der skal prioritere musik og lyd i hjertet af samtidskunsten, og dermed skabe et rum, hvor forskellige kreative discipliner kan mødes. Udover at styrke sammenhængen mellem samtidskunst og musik, søger KA Sound at udvide byens musikscene på tværs af andre lokale foreninger og institutioner.

Aftenens ret:
I forbindelse med fredagens herligheder er det muligt at købe aftensmad, bestående af en lækker vegansk ærtesuppe med hvidløg, dildolie, tahindressing og ristet ærtecrisp! Retten serveres med hjemmebagt brød og kan nydes for 70 kr. - medmindre du er studerende, så har vi selvfølgelig dejlig studierabat klar til dig!

FERNISERING
Du er også inviteret til fernisering af duftskulpturen Søen, som finder sted lige inden fredagsbaren åbner!
Find mere information her

Støttet af