Workshop: The Gathering of Dumpling Enthusiasts

Fri entré
Sprog: Engelsk

En af de deltagende kunstnergrupper i 3. akt af udstillingen Minimalism-Maximalism-Mechanissmmm, er The Dumpling Club. De er et hollandsk kunstnerkollektiv, der til udstillingen har skabt en madlavningsvideo, der viser et udvalg af de opskrifter, som de har udviklet indtil nu.

Som kunstnergruppe er deres mission enkel: at forene dumpling-entusiaster, lave og spise dumplings sammen. Fra Xiaolong Bao til Pierogi, fra Ravioli til Gyoza, er kunstnerne værter for dumpling-samlinger i forskellige formater, fra workshops til spontane møder til konkurrencer. De byder alle opskrifter fra forskellige kulturer velkommen: selvom fyld kan adskille os, tror de, at vi alle deler en rig kollektiv historie omkring disse opskrifter.

Lørdag den 7. januar, 11.00-17.00

Alle, fra selverklærede eksperter til amatører, er velkomne til at slutte sig til kunstnerne lørdag den 7. januar 2023 for at folde, lave mad og spise dumplings sammen. I løbet af workshoppen vil de dele de indsamlede og medbragte opskrifter i The Dumpling Club og lave nogle af dem med dig! De er også meget nysgerrige efter dine yndlingsopskrifter.

Biografi
Medlemmerne af The Dumpling Club er Pete Fung, Margriet Craens og Lucas Maassen, som bor og arbejder i Eindhoven, Holland. De deler en stor entusiasme for dumplings, der fik dem til at indlede deres kollektiv som et socialt fællesskab for at dele dumpling-opskrifter, lave mad og spise dem sammen. The Dumpling Club er et igangværende projekt inden for rammerne af Residency For The People, et residencyprojekt i Eindhoven af Lucas Maassen, der byder kunstnere, designere eller forfattere velkommen som et hjem og en bar. Craens elsker at spise og lave mad generelt og i særdeleshed at lære nyt om mad og dele om det. Hun sørger også for, at der bliver produceret nok dumplings, så gæsterne i baren altid kan smage dem. Da Fung voksede op med at spise dumplings i Hong Kong, arbejdede han som social designer og hjalp med at skabe serien af dumplingssamlinger og hvordan man samler opskrifterne.

Courtesy: Kunstnerne
Courtesy: Kunstnerne