Samtalesalon: Kunstens betydning

Salon
Fri entré
Foto: Enneke Hempen
Foto: Enneke Hempen

Hvad gør kunst ved dig? Og hvordan oplever du den? Bikubenfonden er nysgerrige efter at høre om lige netop dine oplevelser med kunsten.

Derfor inviteres du til samtalesalon torsdag den 23. september kl. 17-19 i Kunsthal Aarhus. Der er begrænsede pladser, så tilmelding sker ved mail til sds@seismonaut.com - senest tirsdag den 21. september.

Salonen er en del af Bikubenfondens undersøgelse af billedkunstens betydning for os mennesker. Kunsthal Aarhus er blandt seks udvalgte kunstinstitutioner i Danmark, som samarbejder med Bikubenfonden om undersøgelsen.
Alle er velkomne til at deltage. Det kræver ingen særlige forudsætninger. Faktisk håber vi at høre om vidt forskellige oplevelser med kunsten.

Du kommer til at udveksle kunstoplevelser med andre deltagere, bliver præsenteret for forskellige billedkunstværker og er med til at undersøge, hvilken betydning kunst har for os hver især. Vi serverer kaffe og forfriskninger ved salonen.
Ved tilmelding beder vi dig notere navn, alder og hvad du laver til dagligt. I emnefeltet på mailen skriver du "Tilmelding samtalesalon Aarhus Kunsthal”.

Vi håber, at så mange som muligt har lyst til at dele ud af deres oplevelser og bidrage til at gøre os klogere på kunstens betydning.

Støttet af