Kunsthal Aarhus BBC

Kiosken Mælkebøtten – første skridt for at besøge Kunsthal Aarhus BBC
Kiosken Mælkebøtten – første skridt for at besøge Kunsthal Aarhus BBC

Kunsthal Aarhus BBC er en ny filial af Kunsthal Aarhus, som åbner i København den 1. januar 2021.

Kunsthal Aarhus BBC holder til på Vesterbrogade 208, 1800 Frederiksberg C, der til dagligt desuden huser Brev Box Center.
Udstillingsrummet er 11 cm højt x 23 bredt og 38 cm dybt.

Sådan besøger du Kunsthal Aarhus BBC:

1 –Henvend dig hos hjørnekiosken Mælkebøtten, Vesterbrogade 198, 1800 Frederiksberg C, hvor du får nøgler udleveret mod aflevering af ID (ID returneres når nøgler returneres efter besøg). I nøgleringen finder du yderligere information.
2 – Gå hen til Brev Box Center, Vesterbrogade 208, 1800 Frederiksberg C. Lås hoveddør op med Ruko-nøgle.
3 – Find brevboks nr. 171 og åben den med nøglen mærket 171.
4 – Voila! En udstilling kommer til syne. Husk at spritte af før og efter udstillingsbesøg.
5 – Efter besøget skal nøglerne returneres til Mælkebøtten inden kl 22.

Hver måned i 2021 inviteres en kunstner til at udstille i Kunsthal Aarhus BBC, og her vil publikum kunne besøge og opleve kunsten dagligt indenfor åbningstiden 09:00 til 21.00. Hver udstilling åbner den første dag i måneden og slutter sidste dag i måneden.
Mira Winding (f. 1992) er første udstillende kunstner fra 1 januar til 31 januar 2021. Dernæst følger Maiken Stæhr i februar og Sophie Nys (BE) i marts.

Kunsthal Aarhus BBC imødekommer de mennesker i hovedstadsområdet og den danske presse – der af den ene eller anden grund er forhindret i at besøge Kunsthal Aarhus på en daglig, månedlig eller årlig basis. En kunstnerisk Kunsthal Aarhus 1-til-1 oplevelse i København.

Konceptet er udviklet af kunstner Pernille Kapper Williams og Kunstfaglig Direktør Jacob Fabricius Kunsthal Aarhus. Vi tror på, Kunsthal Aarhus BBC vil bidrage til nye, intime og fysiske kunstoplevelser.

Kunsthal Aarhus BBC er en COVID-19 venlig besøgsoplevelse. Grundet COVID19 og udstillingsrummets størrelse er kun 2 personer tilladt ad gangen. Vi opfordrer til brug af håndsprit - før og efter besøget.

Mira Winding

Mira Winding (f. 1992) arbejder konceptuelt med skulpturelle og fundne objekter, fotografier, performances og tekster.

Til sin soloudstilling All my boyfriends are soldiers på Kunsthal Aarhus BBC viser Winding fotografier af skulpturer fotograferet i offentlige rum og på museer. Det er intime portrætter af skulpturer – hele eller fragmenter –, der repræsenterer menneskekroppe støbt i bronze eller hugget i marmor. Serien af fotografier har ikke en fælles narrativ fortælling.

Winding veksler i sine værker mellem sort deadpan-humor og skarpe betragtninger af fragmenter fra hverdagen. Iagttagelser, som hun transformerer til absurde hyperrealistiske og sammensatte værker, der viser virkelighedens mange facetter. Winding arbejder som en fordomsfri kamæleon, som sampler billeder fra urbane rum, reklameverdenen og internettets flygtighed.

Hvad enten det er ord, billeder eller performance, benytter Winding sig ofte af en form for collageteknik, hvor de fundne elementer møder de konstruerede, det intime og private rum møder det offentlige osv osv

Støttet af